Dobozos meghívó kellékek

 

Betü típusok

Betűtípusok

Hogy milyen is lesz a meghívónk összhatása, stílusa, az nagyban függ attól, hogy milyen betűtípust választunk.  Nagyon fontos, hogy a kiválasztott háttér és szöveg stílusához igazítsuk a betűtípust, mert így teremthetünk tökéletes egységet. Hogy mire is gondolunk konkrétan? Vegyünk egy példát: Ha választunk egy bohókás hátteret, egy lazább, vidámabb szöveget semmiképp nem javasoljuk a régies írásmód választását, hanem inkább a fiatalos, könnyedebb betűformákat azért, hogy a meghívó elemei tökéletes összhangban legyenek egymással.

Esküvői meghívó idézetek

Amikor egy Jegyespár a meghívó szövegét és idézetét választja ki, bizony a legtöbb időt az idézet kiválasztására fordítják.  Hogy miért is? Mert annyi gyönyörű és szebbnél szebb idézetet találunk az irodalomban, hogy nehéz kiválasztani azt, ami a két házasulandó ember érzéseit, személyiségét és gondolatvilágát tükrözi. Ezért is nagyon fontos, hogy erre közösen időt és energiát fordítsanak, hogy valóban olyat találjanak ami mindkét ember számára szép és tetszetős.
Kínálatunkban igyekeztünk többféle stílust megmutatni, de természetesen lehetőség van saját idézet elhelyezésre is, melyet meghivoborze.hu oldal online megrendelőinek a megjegyzés rovatába írhatnak bele.

Meghívó idézetek
Esküvői meghívó szövegek

Eskűvői meghívó szövegek

A meghívó szövegének a kiválasztása sem mindig könnyű. Milyen is legyen? Hagyományos, vidám, esetleg vicces?
Milyen is a személyiségünk? Hogy ismernek a vendégek minket? Milyen a vendégek összetétele? Inkább fiatal vagy idősebb?  Közelebbi családtagok, barátok, vagy akad közöttük olyan emberi is akiket talán nem is ismerünk?
Mind, mind fontos kérdés ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő szöveget. Kínálatunkban ötleteket olvashatnak,  de természetesen készülhet a meghívó teljesen egyedi szövegezéssel is, akár saját gondolataikat megfogalmazva.