Hatszögletű doboz üvegcsével

 

Az utóbbi években méltán nagy népszerűségnek örvendenek a sajátos, romantikus hangulatot idéző kémcsöves meghívók, melyet még elegánsabbá varázsolhatunk az új, hatszögletű díszdobozunkkal. Ennél a típusnál szintén előtérbe helyezzük az indamintás vagy nonfiguratív hátterek használatát, akár vintage motívumokkal.
Az oldalán nyitható kémcsöves hatszögletű díszdobozunk 18 cm hosszú, mely rendelhető matt vagy gyöngyház kartonból.

Ugyanúgy ahogy a tekercses változatnál, az üvegcsés doboznál is az alap színeink a fehér és a bézs papírok, matt vagy gyöngyház anyagban, de választhatnak pink, barack, lime zöld, piros, kék, bordó, almazöld, arany, ezüst színek közül is. Ebben az esetben csak sötét, színű motívumok fognak érvényesülni.
Amennyiben a fényképes meghívót és a hatszögletű dobozt szeretnénk összegyúrni egy különleges és egyedi meghívóvá, akkor a fotót mindenképpen a pauszra szerkesztjük, mivel a doboz formátuma nem teszi lehetővé, hogy fotót tegyünk rá. Természetesen a doboz teteje feliratozható, így a meghívó felirat, a dátum, vagy a nevek is rákerülhetnek. Az üvegcse díszítése színitén választható. Lehet kétszínű szalaggal, rózsával díszíteni, de egyre többen választják az egyszínű széles szatén szalagokat, az egyszerű elegancia jegyében.

Áraink 

 20-100 db    1200 Ft /db
101-200 db    1100 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db