Magyaros meghívó doboz

 

Magyaros esküvői meghívó kollekciónk egyik legérdekesebb meghívó típusai a dobozos meghívók.
A szebbnél szebb magyaros motívumok, legyen az a sokak által ismert és szeretett magyar népmesék madárkái, királylánya és királyfia vagy a népművészeti minták igazi hagyományörző esküvői hangulatot adnak a meghívóknak. Kalocsai és kékfestő motívumok nagyon népszerűek a Jegyespárok körében, és elmondható, hogy minden dobozos meghívó típusunkra jól alkalmazhatóak.
Az alábbiakban megmutatunk néhány dobozos esküvői meghívót magyaros motívummal, de természetesen a meghivoborze.hu oldalon található összes dobozos meghívó típussal el tudjuk készíteni.

DÍSZDOBOZOS TEKERCSES MEGHÍVÓ

Díszdobozos tekercses meghívó

Az elmúlt több mint 10 év egyik legnépszerűbb meghívó típusa a díszdobozos tekercses meghívó magyar motívummal. Készült már a népmesékből ismert madárkákal, királylány-királyfi motívummal, kalocsai és kékfestő mintával egyaránt. A doboz színei abszolút összeegyeztethetőek a magyaros dizájnnal, legtöbbször piros-fehér színekben.
A dobozban található tekercs általában pauszpapírból van, mivel ezen a papír típuson élesebbek, szebbek a színenk a papír felbontása miatt.
A tekercseket szines szatén szalaggal díszítjük.

Kocka alakú meghívó doboz

A kocka alakú meghívó dobozunkat is el tudjuk készíteni magyaros motívummal. A doboz tetejére kerül a választott motívum, a belső részre pedig a szöveges tartalom, melynek
háttere minden esetben halványan a választott háttér. Mérete 7 X 7 cm. Rövidebb szövegekhez, idézetekhez ajánljuk. Természetesen itt is kombinálhatjuk fényképpel a meghívót a népművészeti motívum mellett, ha igazán személyessé szeretnénk tenni esküvői meghívónkat.

kocka alakú meghívó doboz
teglatest alakú meghívó doboz

Téglatest alakú meghívó doboz

Hasonlóképpen a kocka alakú meghívó dobozhoz ennél a típusnál is a doboz tetejére és a doboz belsejébe is kerül magyaros motívum.  Általában ugyanaz jelenik meg a belső részen a szöveg alatt elhalványítva háttérként, mint a doboz tetején, de nyilván ettől el lehet térni.
A doboz belső részén található a szöveg és az idézet, a nevekkel együtt. Ennél a dobozos meghívónál is javasoljuk, hogy rövidebb szöveget és idézetet válasszanak, mivel a doboz mérete nem teszi lehetővé a nagyon sok szöveget.